Onze

Werkwijze

Solon Advocaten ondernemingsrecht advocaten
Duidelijk, gedreven en betrokken. Dat vinden wij bij Solon belangrijk.

Wij hebben verschillende klanten met langlopende abonnementen. Ook maken wij veel fixed-fee afspraken als de zaak zich daarvoor leent. Natuurlijk werken wij ook op basis van uurtarieven. Een combinatie daarvan is ook mogelijk. Graag bespreken wij wat het beste bij jou(w onderneming) past.

Solon Advocaten Werkwijze

Onze werkwijze

Vier fasen.

Bij Solon ondersteunen wij je en jouw onderneming vanaf de oprichting & inrichting tot een succesvolle exit en dus ook voor de periode daartussen. Wij denken graag mee en bewaken steeds de lange termijn: jouw belang. Wij zorgen dat het loopt en mocht dat niet zo zijn, dan lossen wij het op.

Solon Advocaten Werkwijze

Oprichting & Inrichting

Solon ondersteunt je bij de oprichting en inrichting van jouw bedrijf. Van aandeelhoudersovereenkomst tot werknemersparticipatiereglement. Je bent er klaar voor.

Solon Advocaten Werkwijze

Beheer & Uitbouw

Wil jij met jouw dagelijkse juridische uitdagingen bij één adviseur terecht kunnen, dan ben je bij Solon aan juiste adres. Wij bieden dagelijkse ondersteuning op een passende manier voor elke soort ondernemer.

Solon Advocaten Werkwijze

Fusies & Overnames (M&A)

Een fusie- of overnametraject kan behoorlijk complex zijn. Solon kan je in alle fases van zo'n trajecten adviseren, of je nu overweegt om een bedrijf te verkopen of juist om een bedrijf over te nemen. Solon heeft veel ervaring met due diligence onderzoeken, management buy-outs, buy-ins, joint venture constructies etc.

Solon Advocaten Werkwijze

Litigation

Bij Solon proberen wij procederen te voorkomen. Soms kan het niet anders. Dan wordt er vlijmscherp geprocedeerd.