NL EN

Onze

Werkwijze

Solon Advocaten Werkwijze
Duidelijk, gedreven en betrokken. Dat vinden wij bij Solon belangrijk.

Wij hebben verschillende klanten met langlopende abonnementen. Ook maken wij veel fixed-fee afspraken als de zaak zich daarvoor leent. Natuurlijk werken wij ook op basis van uurtarieven. Een combinatie daarvan is ook mogelijk. Graag bespreken wij wat het beste bij jou(w onderneming) past.

Solon Advocaten Werkwijze

Onze werkwijze

Vier fasen van legal bij jouw onderneming

Bij Solon geloven wij in vier momenten waar wij jouw onderneming bij kunnen helpen. Ten tijde van het begin van jouw onderneming bij de oprichting en inrichting ervan. Daarna kan Solon fungeren als dagelijkse hulp bij legal issues voor het beheer van legal. Ook op het moment dat jouw onderneming klaar is om verkocht te worden, of wanneer de onderneming juist wordt uitgebreid met een nieuwe onderneming is Solon daar om te ondersteunen. Mocht het zo zijn dat, om welke reden dan ook, jij of jouw onderneming naar de rechtbank, het hof of de Ondernemingskamer toe moet, dan staat Solon je graag bij.

Solon Advocaten Werkwijze

Oprichting & Inrichting

Solon ondersteunt je bij de oprichting en inrichting van jouw bedrijf. Van aandeelhoudersovereenkomst tot werknemersparticipatiereglementen.

Solon Advocaten Werkwijze

Beheer van Legal

Wil jij met jouw dagelijkse legal vraagstukken bij één adviseur terecht kunnen, dan ben je bij Solon aan juiste adres. Wij bieden dagelijkse ondersteuning op een passende manier voor elke soort ondernemer.

Solon Advocaten Werkwijze

Fusies & Overnames (M&A)

Een fusie- of overnametraject kan behoorlijk complex zijn. Solon kan je in alle fases van zo'n trajecten adviseren. Of je nu overweegt om een bedrijf te verkopen of juist om een bedrijf over te nemen. Solon heeft veel ervaring met due dillegence onderzoeken, management buy-outs, buy-ins, joint venture constructies etc.

Solon Advocaten Werkwijze

Litigation

Bij Solon proberen wij procederen te voorkomen. Soms kan het niet anders en dan wordt er vlijmscherp geprocedeerd.