Referenties &

Klanten

Solon Advocaten ondernemingsrecht advocaten

Solon is blij met haar klanten en zij zijn blij met Solon.

Solon staat een divers pallet aan ondernemers bij. Grote internationale ondernemingen, maar ook veel MKB-ers. Op deze pagina vind je een aantal van onze klanten. Vanwege de privacy van onze klanten kunnen wij vanzelfsprekend niet al onze klanten laten zien, maar desgevraagd kunnen we natuurlijk zorgen voor een individuele referentie.

Referenties

Bert de Boer

Directeur

Activin Wine Group

Activin, L'Exception, The Vintage 3.0

“Wij verkopen de mooiste wijnen. Daarvoor doen wij zaken met een aantal van de oudste wijnhuizen van de wereld. Natuurlijk gaat het daar nog om vertrouwen en de persoonlijke relatie. Maar afspraken moeten ook op papier en dat is in onze wereld een kunst die ze bij Solon verstaan.” 

John Williams

Presentator & ondernemer

John Williams

"Ik zocht bescherming van mijn merk en vond ook steun en hulp bij mijn ondernemerschap. Dat is bij mij allemaal Champions League en ik ben blij dat Solon in mijn team zit."

Onno Brokke

General Manager

GranFood B.V.

"Met een merk als Grand’Italia, welke marktleider is in pasta en pastasauzen op de Nederlandse markt, kunnen wij geen enkel risico nemen. Daarom werken we al jaren samen met Solon."

Hartger Ruis

DGA

Computest

Winnaar Ondernemersprijs Haaglanden 2017

"Privacy & security zijn hot en wij werken daarom alleen met de beste ICT-ers. Om die aan ons te binden hebben we met Solon ook onze arbeidsovereenkomsten onderhanden genomen. Het resultaat mag er zijn! Iets wat normaal te lezen valt en ook duidelijk maakt wat onze medewerkers van mij mogen verwachten."

Tobias Walraven

Managing Director

RIFF

"Communiceren is een vak. Net zoals social media. En dan zoek je natuurlijk een advocaat die zijn vak verstaat en duidelijk communiceert."

Klanten

Solon Advocaten GranFood
Solon Advocaten Activin
Solon Advocaten WaterRower
Solon Advocaten AM-P Milieu
Solon Advocaten Delft Circuits
Solon Advocaten RIFF
Solon Advocaten Volharding Group
Solon Advocaten Heijvast
Solon Advocaten RCCWBFC
Solon Advocaten Miss Jones
Solon Advocaten Dari
Solon Advocaten Optima Forma