Welkom bij

Solon advocaten

Solon Advocaten Over ons

Gedreven advocaten die gaan voor resultaat. Geen adviezen, maar oplossingen. Je kan niet overal goed in zijn, dus wat Solon doet, doen wij goed.

Solon Advocaten is actief binnen het ICT-, Ondernemingsrecht en Cybersecurity. Wij weten hoe jij of jouw onderneming technologische kansen kan creëren, beschermen en vermarkten. En wat moet worden vastgelegd met aandeelhouders, leveranciers en afnemers. Wij begrijpen dat het juridische perspectief er ook maar één is en dat niet iedereen het recht net zo leuk vindt als wij. Bijzondere aandacht voor jou, jouw bedrijf en commerciële belangen. Een heldere aanpak en een oplossing voor jouw zaak. Dat is waar Solon voor staat.

Wat wij belangrijk vinden

Duidelijkheid​

Wij zijn duidelijk over wat we doen en hoe we het doen. Zowel voor jouw verwachtingen, als hoe het nu precies zit. Het recht is ingewikkeld genoeg. Het is juist de uitdaging om het duidelijk en helder uit te leggen. Geen ruis.

Gedrevenheid

Wij vinden gedrevenheid vanzelfsprekend maar dat is het natuurlijk niet. Jij mag van ons een stap meer verwachten. Zowel op inhoud als op aanpak.

Betrokkenheid

Wij zijn mensen-mensen. Dat betekent dat wij ons betrokken voelen en willen zijn bij jou en jouw bedrijf. Dat zien wij niet als opdracht, maar als uitgangspunt. Wij kijken naar elkaar om en helpen elkaar.

Referenties

Bert de Boer

Directeur

Activin Wine Group

Activin, L'Exception, The Vintage 3.0

“Wij verkopen de mooiste wijnen. Daarvoor doen wij zaken met een aantal van de oudste wijnhuizen van de wereld. Natuurlijk gaat het daar nog om vertrouwen en de persoonlijke relatie. Maar afspraken moeten ook op papier en dat is in onze wereld een kunst die ze bij Solon verstaan.” 

Tobias Walraven

Managing Director

RIFF

"Communiceren is een vak. Net zoals social media. En dan zoek je natuurlijk een advocaat die zijn vak verstaat en duidelijk communiceert."

John Williams

Presentator & ondernemer

John Williams

"Ik zocht bescherming van mijn merk en vond ook steun en hulp bij mijn ondernemerschap. Dat is bij mij allemaal Champions League en ik ben blij dat Solon in mijn team zit."