Expertise

HR & Employment

Solon Advocaten ondernemingsrecht advocaten

Arbeidsrecht

Arbeidsrecht is voor iedere ondernemer en dus ook voor Solon belangrijk. Iedere onderneming krijgt er immers mee te maken: of je nu als scale-up aan het groeien bent, of wanneer je als onderneming mensen moet laten gaan. Solon staat zowel werkgevers als werknemers bij met vragen over en onderhandelingen rondom het arbeidsrecht. Ook staan wij onze klanten bij in het geval van (dreigende) geschillen met werknemers of werkgevers. We fungeren als sparringpartner en deinzen er niet voor terug om niet alleen met een juridische, maar ook met een praktische blik naar verschillende vraagstukken te kijken. 

De werknemers zijn voor veel bedrijven één van de waardevolste assets van het bedrijf. De werknemers hebben vaak unieke kennis en kunde. Duidelijke afspraken rondom beloning, arbeidsvoorwaarden, maar ook zaken als geheimhouding en concurrentie zijn daarom van belang. Solon begrijpt wat je als ondernemer moet vastleggen met je werknemers en wat juist niet. Solon is er daarom niet alleen als het ‘mis’ gaat, maar begeleidt de (startende) ondernemer bij het opstellen en vastleggen van de arbeidsvoorwaarden. 

Ook wanneer het tijd is om afscheid te nemen zijn duidelijke afspraken van belang. Zowel voor de werkgever als voor de werknemer.

(Statutair) Bestuurder

Als (statutair) bestuurder wil je ook weten waar je aan toe bent en dat is niet altijd even gemakkelijk te overzien. Solon begrijpt dit goed en helpt je dit in kaart te brengen en helpt bij het opstellen van de benodigde documenten.

Heb je vragen op het gebied van arbeidsrecht, neem contact op met Liza Passer.

HR & Employment experts

Solon Advocaten Liza Passer
Liza Passer

Advocaat