Stefan

van Meurs

Advocaat

Stefan doet zijn werk grondig, goed en al meer dan 20 jaar. Stefan heeft een uitgebreide klantenkring van ondernemers tot en met internationale beursgenoteerde ondernemingen. Zij weten dat Stefan het gewoon goed regelt.

Stefan heeft brede ondernemingsrechtelijke ervaring en heeft de Grotius opleidingen Financiering en Zekerheden en Onderneming en Aansprakelijkheid gevolgd.


Stefan adviseert over het opzetten van juridische structuren en procedeert als een geschil niet kan worden opgelost. Dat kunnen ondernemingsrechtelijke of handelsgeschillen zijn. Stefan is een specialist met een brede interesse en wil gewoon weten hoe het zit. Eigenlijk gaat hij geen juridische uitdaging uit de weg.

Ook is Stefan al ruim 20 jaar een vertrouwde adviseur op het gebied van het energierecht. Liberalisering, verduurzaming en enorm stijgende energieprijzen: Stefan is erbij betrokken geweest. Aarzel dan ook niet om Stefan te vragen wat hij ervan vindt, want vaak ziet hij iets wat een ander nog niet is opgevallen. Doe er je voordeel mee.

Voorbeelden van Stefan’s werk:

  • adviseren van ondernemingen bij financieringstrajecten;
  • opstellen van koopovereenkomsten van aandelen (SPA’s), aandeelhoudersovereenkomsten (SHA’s) en
  • adviseren over gerechtelijke procedures en procederen.

Stefan is lid van de Haagse Orde van Advocaten.